Be My Lovely Follower

Monday, September 7, 2009

My little Hero

Dah lama sanagt aku tak hupdate blog niii..internet kat opis ni bengong sket akhir2 ni..nak masuk blog semua tak leh..tapi pagi ni aku datang jer opis ok lak bila bukak..actually opis aku ni company firewall..so macam2 jenis firewall la bos aku pasang supaya network company aku ni secure..
okeh entry kali ni aku nak hupdate pasal hero aku la saper lagi..blog ni pun nak citer pasal dia jer sebenarnya.. Syakil skang ni dah sembilan bulan lebih..antara perkembangan terkini dia seperti berikut:
- dah pandai merangkak since 8 bulan setengah
- dah pandai duduk sendiri pun 8 bulan setengah gak
- dah pandai berdiri and panjat sofa 8 bulan setengah
- gg dah nak masuk 8 batang 4 bwah, 4 atas..tapi 2 batang kat bawah tue baru nak
kuar
- Dah pandai tegur n panggil org..antara perkataan baru dia leh sebut dah..mamam..maa..paaa..nak...
- dah pandai bye2
- n yang terkini sejak masuk 9 bula ni..berdiri lepas tangan dah 2-3 mint..n dah pandai bergerak kalu meniti kat dinding n sofa..

ok ni antara pic syakil beberapa minggu lepas..gambar ni masa papa dia potong rambut dia..habis tak hensem anak mama..layan jer k..























2 comments:

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fieza..., banyak nyer gigi syakil..
iman dah 1year, baru nampak 2btg... hehe..

Murni said...

comelnyer syakil...geram lak hehe

http://epanekal.blogspot.com