Be My Lovely Follower

Tuesday, January 26, 2010

Syakil punya Angkara..

Korang cuba buat perbandingan 2 gambar di bawah ni..

Sebelum



Dan selepas



Rasa nak nangis pun ade bila tengok rumah macam pic selepas tue..tapi kalu korang nak tahu tu al hakikatnya kalu syakil dah balik dari umah babysitter dier..hu..hu..suka sanagt sepah-sepahkan barang mainan dia..Then lepas dia tidur baru la aku boleh kemas macam gambar sebelum tue..anak korang macam tue tak..macam ne yer nak ajar dia disiplin tak sepahkan barang..


2 comments:

ujee said...

Hi...standard la umur budak mcm tu fieza...
kalo x mcm tu..pasif plak...
setiap kali dia sepahkan u kemas je...
nanti lelame dia akan letak blk toys ditempat sepatutnye wpun x le kemas sgt..
at least dia ada inisiatif nak kemas blk...

heheheee....
jemput ke blog i...

Mrs Redzuan said...

hai ujee..salam perkenalan..tu la pasal hope pasni dia kan disiplin