Be My Lovely Follower

Thursday, August 18, 2011

Alhamdulillah Selamat Semuanya..

Lamanye aku menyepi kan. Bulan puasa aku malas nak online satu hal. Then aku dah pun selamat melahirkan putera kedua 6 hari lepas. Tak sempat nak update status sebab baru nak sesuaikan diri ngan suasana baru dengan dua putera. Pastue kesihatan tak mengizinkan. Anak aku kena kuning. Nanti aku update lagi status terkini dan upload gambar k.

3 comments:

♥cikmOt♥ said...

wahh tahniah tahniah...ni tak sabar nak tunggu bb sendiri plak ni...hehehe

iduraz said...

wah dah bersalin..putera lagi yer..tahniah n jaga diri

alyyani said...

fiza tahniah! selamat dah sorg lg kawan kita ni. syakil dah jadi abang! selamat berpantang ye. nanti update lg :D