Be My Lovely Follower

Wednesday, August 19, 2009

Tak der mood

Dah seminggu blog tak berhupdate..naper la kemalasan melanda diri ini.. aku just nak share sket info pasal anak teruna aku..cuti hujung minggu lepas dia betul dah terer merangkak,memanjat,duduk n terbaru dia dah berdiri lepas tangan..n berani gerak 2@3 langkah..cepak2 la boleh jalan syakil..masuk minggu ni dah dekat 3 minggu syakil kena kuarantin kat umah..x kuar mana2..ngeri aku rasa nak kuar pun..baik berjaga2 sebelum terkena kan..so korang layan la antara pin terbaru handsome boy aku tue..





1 comments:

alyyani said...

ALAHAI, COMELNYE SYAKIL SENGIH DGN GIGI DIA TUH. NIA GAK TAK NMPK GIGI LAGI. BETUL TU, SKANG NI PUN ALYA MALAS NAK KUA GI MANA. FIKIR KAN NIA. NIA DGN ALYA NI KAN KATEGORI HIGH RISK UTK DPT VIRUS TUH. NAUZUBILLAH...

SYAKIL CEPAT JALAN OK!