Be My Lovely Follower

Thursday, October 15, 2009

Open House Felcra Berhad..

Hari Sabtue lepas seharian aku tak masak coz ader 2 open house..siangnye kami ke open house anjuran flat tempat aku tinggal..mulanya agak malu2 kuching la nak pegi sebab aku tak pegi pun tolong2 masak..bukan per aku ni menyewa jer so nak bersosial kat kenduri2 macam tue macam malas lak..tapi jiran aku berkali-kali ajak pg soa kami pg jugak la..
aku tak camera pun..so x der la gambar..makanan leh tahan gak..ader nasi briani,rendang, yam goreng berempah..lemang n nasi impit n banyak la kuih muih bagai. Aku makan sket2 jer rasa2 semua benda tapi kenyang gak la..Alhamdulillah

Pastue malamnye ader lak jamuan open house Felcra Berhad iaitu tempat kejer mr hubby la..yang tak best nye sambutan tahun ni tak macam tahun lepas..makanan tak banyak sangat la..main cost nasi tomato +ayam masak merah n daging masak hitam..yang lain2 menu mee bandung,mee rebus, laksa, cendol, lemang n kuih muih..kambing bakar pun ader la jgak..mr hubby ckp Felcra cut cost kot sebab tue makanan tak banyak..tahun lepas over budget..kat bawah ni beberapa keping gambar yg aku snap..gambar kami anak beranak kat dalam umah tue aku ambik sebab masa raya tak sempat ambik hi..hi..

Possing B4 gerak


gambar syakil jer yang aku ambik


dah nak balik


Ni lak gambar bila dah sampai umah..



3 comments:

alyyani said...

bulan syawal jimat beras sebab banyak undangan rumah terbuka. heheh.. kalo alya pun segan nak gi jamuan raya apartment, sebab tak penah bersocial pun. pegi keje balik keje je kejenye. hehehe...

Jiey^Mien said...

Kat tempat jiey duduk neh byk chinese..
so mmg takde la nk berjamuan raya bagai..
=)

Mrs Redzuan said...

alya: mmg pun kalu penghuni tetap yer la leh gak bersosial kan...alya pun dah beli umah sendiri kan..fiza pun tunggu dapat kunci jer..beli kat rawang..

Jie: umah jie dekat sebelah hospital ampang ker..fiza selalu pg hospital ampang check up syakil..ader masa leh kita jumpa ek..