Be My Lovely Follower

Thursday, November 19, 2009

Lesen Memandu..

Ha..ha..msti saper baca entry ni cakap aku ni ketinggalan kan..nak buat macam ner itu ler realitinya..dulu masa blajar tak nak ambik skang baru tau susahnye bila kena tinggal patah kaki tak der transport..Actually aku ni tahu naik basikal jer..yang lain2 kenderaan awam jer boleh..so untuk pengetahuan semua aku baru lam proses nak ambik lesen kereta..motor tak nak aku takut..he..he...
So hujung minggu ni aku baru nak pg amik test komputer..and azam aku before nd of this year aku ader lesen keter..korang doakan aku yer..
Skang ni susah aku nak gerak mana2 kalu mr hubby pg outstation selain rasa rugi jer kete tersadai jer kat umah bila tuannye terbang..ha..ha..Then satu masalah lagi transport nak pg kejer pun susah la kalu mr hubby pg outstation..nak kena naik bus n jalan agak jauh untuk masuk opis..hu..hu..moga misi aku nak dapatkan lesen berjaya even dalam hati mmg takut giler ni..
And untuk ALLYANI..nanti yer fiza jwab tag..tak sempat lagi la..+ tak bawa gambar nak scan..
Nanti aku akan update news aku amik lesen ni k...Sekian

1 comments:

alyyani said...

FIZAAAA....HEHEEH..TAK GELAK KAN FIZA, TP SENYUM JE. TAKPE2..YG PENTING ADE LESEN KAN? ZAMAN SKANG NI PENTING LESEN TUH. CAIYOK2!

P/S : OK, KITE TERIMA ALASAN FIZA SEBAB AMIK LESEN LAGI PENTING DR JAWAB TAG TUH. HEHEHE...