Be My Lovely Follower

Tuesday, December 15, 2009

Happy 2nd Anniversary To Us...

Kejap jer masa berlalu..Pada tarikh hari ni genap la 2 tahun aku ngan Mr Hubby bersama..masih terngiang-ngiang lagi bunyi kompang masa hari bersejarah kami..last year aku kami sambut ulang tahun masa aku dalam pantang tapi sangat happy ok sebab dapat smbut betiga ngan syakil...Harapanku semoga ikatan yang kami bina akan berkekalan selamanya..ditambah dengan kehadiran putera sulung kami yang semakin bijak..
Note untuk Mr Hubby..hope dia baca ler..

Abg,
Ayg nak ucapkan terima kasih kerana memberi kebhagiaan yang tak terhingga dan banyak bersabar dengan kerenah ayg selama ni..ayg tak nafikan sejak ade syakil kadang2 ayg agak emosi sket..ayg mohon beribu kemaafan dari abg..deep from my heart I LOVE YOU SO MUCH..ayg doakan perkahwinan kita akan berkekalan dah bahagia selamanya..love u so much my dear..

Actually bila dah ader anak ni kadang2 hubby merajuk gak kan..asyik bg perhatian kat anak jer..hi..hi..tapi kita kena sentiasa ingat tak leh abaikan sidia..coz kadang2 peel sang suami ni lebih manja dari si anak..ha.ha..

so kat bwah ni antara kenangan kami semasa diijabkabulkan...








Ni lak majlis kat umah aku





Majlis umah mr hubby






3 comments:

alyyani said...

cantik nye fiza di hari perkahwinan. ceria je muka. pada tarikh ni, alya resepsi belah lelaki :)

sweet je ucapan fiza kat hubby fiza. mesti dia baca kan? selamat ulangtahun yg ke-2 buat fiza dan suami. moga ikatan yg dibina kekal hingga akhir hayat..

Jiey^Mien said...

happy 2nd anniversary..
sama la baju nikah kita..
=)

Mrs Redzuan said...

Alyya: hope dia baca la alyya..lebih kurang jer tarikh kita kawin kan..tapi alyya dah nak masuk 2 baby dah..

Jie: Thanks a lot...yer ker sama ker..hi..hi.. kebetulan ler tue