Be My Lovely Follower

Friday, January 28, 2011

Happy Holiday and Happy Chinese New Year

Hari ni mood nak menulis agak kurang sebab mood nak kerja pun kurang. Esok akan bercuti panjang selama seminggu dikampung halaman di Perak dan Kedah. Dah hampir setengah tahun anakku tak jumpa orang kampung. Entah ingat ker tak ntah Syakil kat family aku ni. Bila tanya Syakil nak balik kg tak dia leh jawab tak nak. tak best. Aper2 pun he still no nothing. Nanti balik kampung ramai kawan terus tak ingat kat aku dah. So een cuti seminggu minggu depan tapi aku hanya ambik cuti 2 hari saje iaitu hari Isnin n Rabu. Selasa KL cuti maka dah jimat cuti disitu kan. Dan seperti aku pernah citer dientry beberapa hari lepas banayk aktiviti sepanjang kat kampung nanti. Tapi tak tahu lak semua tempat dapat pegi ker tak. Memula aku ingat nak buat schedule post jer supaya blog picisan aku ni tak sunyi sepi tapi aku dilanda kemalasan la pulak. Maka Tuan rumah bercuti dan blog pun bercuti la seminggu nanti k. Balik cuti akan update citer2 best okeh. Last but not least Selamat Bercuti dan Buat Sahabat2 yang menyambut Chinese New Year lak aku ucapkan Happy New Year..Gong Xi Fa Chai..
Note: Kejer company Melayu maka tak de la angpau hu..hu..

7 comments:

Anonymous said...

great points [url=http://www.sacslongchamppliagefr.eu/sac-longchamp-pliage-1623-c-9.html]sac longchamp pliage[/url] altogether, you just won a logo new reader. sac longchamp pliage [url=http://www.sacslongchamppliagefr.eu/porte-monnai-sac-longchamp-c-2.html]Porte Monnai Sac Longchamp[/url] , What may you recommend about your publish that you simply made some days ago? Any certain?

Anonymous said...

An intriguing discussion is definitely worth comment.

I do believe that you need to write more on this topic, it may not be a taboo matter but generally
people do not discuss these issues. To the next!

Best wishes!!

Feel free to surf to my web site ... schnelle abnehmen
Also see my website - xx-well diät

Anonymous said...

Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I will be waiting
for your further post thanks once again.

Here is my blog Wichtige Informationen über die Ernährung ohne Gluten

Anonymous said...

It's an amazing post in favor of all the online people; they will get benefit from it I am sure.

my blog post :: beste gewichtsweste
My site - paleo diät

Anonymous said...

Howdy would you mind letting me know which hosting
company you're utilizing? I've loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.

Can you recommend a good web hosting provider at a honest price?
Cheers, I appreciate it!

Feel free to visit my weblog ... wordpress installation

Anonymous said...

Hello, i think that i saw you visited my web site thus i came to
“return the favor”.I'm attempting to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

My webpage Was ist die erfolgreiche und ausgesprochen einfache glutenfreie Ernährungsform

Anonymous said...

Have you ever thought about creating an ebook or
guest authoring on other blogs? I have a blog based upon on
the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information.
I know my subscribers would value your work. If you are even remotely interested, feel free to
shoot me an e mail.

Here is my page; cheap air max 2013