Be My Lovely Follower

Tuesday, January 26, 2010

Aksi Dipetang hari..

Untuk pengetahuan semua aku skang hanya menyewa di flat biasa jer area seksyen 10 wangsa maju..so kat cni mmg bosan giler..nak tahu naper..coz bila buka pintu nampak umah org..bila pg coridor belakang pun nampak umah org..sebab tue la tak sabar nak duduk umah sendiri..lagi pulak sewa dah la mahal..so setiap hari after balik kejer sisyakil ni sure tak nak main dlm rumah so terpaksa la aku melayan di coridor umah yang sempit n berhadapan rumah org tue..since dah terer berjalan dia suka naik basikal n lagak konon2 baiki bsikal dia..korang layan jer pic kat bawah ni

p/s:abaikan depan umah aku yang banyak barang tue..mr hubby tak nak buang..so simpan jer la tepi rumah macam tue..jadi tempat main si syakil lak..












2 comments:

alyyani said...

mesti tak saba nak pindah rumah sendiri kan? umah fiza tingkat bape tuh? alya pun tak saba nak ada umah sendiri. tak larat dah nak dok kat apt ni. tp syakil tetap maintain suka asal dpt main.

NORHAFIZA said...

tingkat 3 jer allya..tu la pasal syakil lum faham per2 lagi