Be My Lovely Follower

Saturday, June 5, 2010

Blue Van Giveaway


Hari ni nak join contest jer banyak2. Kot2 ada yang sangkut dapat hadiah ker..he..he..
Blue Van Giveaway ni dibuat sempena pembukaan blog tuan empunya Blog la aku namakan Eda, sempena nama blog dia.Tujuan nak tambah kenalan cyber dan pelancaran blog ini. Syarat2 yang sangat mudah:

1. jadi follower blog nie
2. buat simple entry pasal giveaway ni tajuk : BLUE VAN GIVEAWAY
3. upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry ni

4. tulis komen "SAYA DAH JOIN", tinggalkan link dan email untuk memudahkan pemberian giveaway tu ye..

Tarikh Tutup lak : 5 Jun 2010

3 comments:

eda~ejai said...

Time kaseh sudi join Blue Van Giveaway ya..

Good luck =)

Syuzana said...

hye....ronda melawat peserta blue van :)
good luck yer :)

fiza said...

Thanks 4 visit