Be My Lovely Follower

Monday, June 28, 2010

Aktiviti Weekend

Disebabkan percutian kami telah dibatalkan maka aku mengubah plan hari Sabtue untuk pergi kenduri kawan aku kat K Club Taman Melawati. Sebelum ni aku de inform dia tak dapat datang tapi mungkin rezki aku nak jumpa dia maka dapat la aku menghadirkan diri..Dah nak dekat 2 tahun aku tak jumpa si JUE ni..Last jumpa masa aku  bl;aja kat PNBI dan dia kejer sls kat Tabung Haji..Skang ni dia dah kejer tetap kat Tabung Haji tue..Dia kawan satu kolej masa aku blaja kat UUM dulu. Agak rapat coz kitaorg selalu makan sama2, basuh baju sama2 n banyak lagi la buat sama2. Tak sempat nak snap picture banyak sebab camera dah habis bateri + Si syakil mengamuk nak mandi pool. Kat club tue mmg ader pool kebetulan masa hubby aku bawa dia jalan2 kat luar dia ternampak la pool tue..Dia mmg pantang nampak pool terus cakap nak andi mean mandi..Bila tak bagi jer aper lagi dia punya mengamuk huis mmg semua og dok prhati ja..malu aku. Nak tak nak kena la balik cepat..Lepas je balik kenduri kami meneruskan destinasi ke rumah Rawang lak coz target aku hari tue nak cabut rumput2 yang dah semakin panjang. Akan si ceritakan di next Entry k..


Ni jer gambar pengantin yang sempat diambik gambar kitaorg tak dak la..

Kepada sahabatku JUE
Selamat Pengatin Baru buat ko n semoga bahagia ke akhir hayat

P/S: Tahniah gak kepada kawan satu Kolej aaku yang baru jer melahirkan baby Boy pg tadi.. To Ja Selamat Berpantang. Nanti dia dah upload gambar lam facebook aku upload kat sini ek..nak pg tengok jauh benor kat Kuantan nun..

2 comments:

alyyani said...

CANTIK NYE PENGANTIN. PENGANTIN SKANG SEMUA CANTIK2 KAN? WAH, SYAKIL PANTANG NMPK POOL EK? PANDAI DIA :)

fiza said...

tu la allya..fiza dulu tak der la grand macam tue pun..yup mmg fanatik ngan pool allya..sebab rumah skang ni tak der pool