Be My Lovely Follower

Tuesday, June 22, 2010

Menjamu Selera di Radix Fried Chicken (RFC)

Masa balik Kedah hari tue aku sempat terjah RFC coz keinginan nak cuba dah lama. Kebetulan mmg ada kat Sungai Petani jer. So aku pun ajak la Mr Hubby try coz favorite dia mmg ayam KFC. Bila masuk jer kat dalam tak ramai org sangat n kebanyakan customer semua pakai jubah n serban hu..hu..Aku pakai jeans jer tapi wat don't no jer la masuk. Bila tengok menu lebih kurang KFC je n harga pun lebih kurang sama jer n tetap ader tax ok. Kitaorg order set dua ketul ayam macam snack plate kat KFC. Harga 7.60 tapi tak termasuk air, air kena add on la pulak..So far rasa of course la tak sesedap KFC n ayam agak kecik coz ayam organik tak der lemak n kurang minyak. Tapi agak  mengecewakan ayam dia tak brapa fresh la maksud aku tak panas..macam KFC bila kita beli mmg panas2 kan. One more mash potato pun tak brapa umhp la..kalu sekadar nak rasa boleh la RFC ni dan dijamin Halal k.


 Hidangan kami

Syakil main2 kat playground side

Buat masa skang ni RFC tak der lagi kat KL..May b incoming. So kalu korang teringin nak makan kena pg Kedah la k..


0 comments: