Be My Lovely Follower

Thursday, July 8, 2010

Season 3 Cute Baby with TOY contest!!


Penaja Bersama

Aku tak pernah pun join contest ni tapi kali nak try nasib walaupun dah masuk musim ketiga k. Ramai blogger2 dah buat 2 blog satu blog diari harian satu lagi blog contest. Hmm aku lum lagi terfikir nak buat macam tue coz aku pun jarang join contest. So jom kita view syarat2 contest ni dulu:

2) buat 1 n3 berkenaan contest ni dan pastikan ade link back ke http://www.suziey.com/ , http://www.malinasiam.com/ & http://aivee-emart.blogspot.com/   Done
3) letak banner contest & juga banner penaja (http://aivee-emart.blogspot.com) tu di tepi side bar blog korang & di dalam n3 contest korang ...harus ade link back ok.. Done

4) letakkan SEKEPING shj gbr anak anda yg comel itu bersama TOYS (whatever types of toys..lori, teddy bear, ball, basikal xkisah apepun as long as dinamakan TOY a.k.a MAINAN UTK BUDAK..)..then nyatakan nama & umur anak anda. Done
Syarat umum:
1) msti mempunyai blog sendiri..
2) contest bermula 21 June 2010 - 15 July 2010 @ 2.00pm
3) kelayakan umur peserta adalah 1 bulan - 4 tahun shj
4) penyertaan hanya utk anak sendiri…
Ok syarat2 pun cukup senang kan. aper yang menarik pasal contest ni dan sebab aper tergerak hati aku nak join adalah kerana:
    " GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM "


Sangat Menarik Bukan
So jom join ramai2 kat sini


So gambar yang aku pertaruhkan adalah:
Name : Muhammad Zafreen Syakil
DOB: 28 November 2010 (1 Tahun 8 bulan)

Walaupun pic ni Syakil tengah tido tapi bagi mata aku dia sanagt comel dengan gaya pegang pistol macam tue. Hope ader rezki kami k..

5 comments:

idah @mama izzya said...

aii..
syakil ni baya2 anak idah la..
lahir bln 11 thn 2008

fieza said...

o yer ker..wah best ar lej jadi kawan la..skang ni tinggal kat ner

Farra Dhelina said...

sambil tdo smpai blh pgng pistol lagi?? hihi comel lah ank akk ni..

gdluck ye

fieza said...

Macm tue la farra kalu dia teruja ngan sesuatu mainan..mmg bawa ke tido la jawabnya

momguess said...

salam
checked n aproved
thnks for joining
gud luck dear