Be My Lovely Follower

Tuesday, July 27, 2010

Title behind the story

Macam tak sangka jer ader gak pengunjung kat blog aku yang tak berupdate ni. Thank You semua. Aku juga tak sangka iklan  cik nuffnang masih lagi berkelip2 even aku tak update. Thank you so much nuffnang. Even aku ni bukan blogger tegar tapi secara tak langsung aku sangat happy berblogging cuma nak update selalu mmg aku belum punya waktu disebabkan kekangan masa kat opis ni. Aku pun tak sempat nak tinggalkan jejak kat blog kawan2. Maaf dipinta buat kalian semua. Actually terlalu banyak cerita aku tak sempat nak post n tak pasti yang mana dulu aku nak update. Tapi aku akan cuba untuk mengasah kembali bakat mengarang aku n cuba buat posting seberapa banyak yang boleh esok. Aku nak listkan dulu antara cerita2 yang terpendam tak dapat nak story lagi..

  1. Cerita pindah rumah baru kat Rawang
  2. Cerita pindah rumah baru kat Batu Caves
  3. Cerita masa pegi family day Felcra
  4. Cerita perkembangan my son yang dah pun setahun 8 bulan skang ni
Ader lagi cerita sebenarnya tapi aku akan try habiskan posting cerita2 kat atas tue dulu. Buat kawan2 semua terimaaaaaaa kasih coz masih sudi jengok rumah aku ni.

Ni la budak yang dah makin cerdik tapi manja terlebih. Anak mama dah besar. 
Handsome Boy papa n mama

Note: Camera aku dah nazak sangat. Nak beli baru lum mampu lagi hu..hu..hu..

2 comments:

alyyani said...

brang pindah ye fiza? sangat banyak eh! sure penat tak hilang lagi. syakil dah makin besar. dah banyak ikut muka mama dia la. kan?

fieza said...

Aaa Allya barang pindah..banayk jugak la..fiza sewa lori 3 tan tapi tak penuh pun..kadang2 kita tak sedar barang dalam rumah banyak..tapi bila kumpul baru sedar banyak jugak kan..ni baru 3 tahun duduk menyewa..kalu belas2 tahun tak tahu la cam ner..penat mmg lum hilang lagi allya..Aaa ramai cakap ikut sebelah fiza..macam muka abang fiza yang no 2..