Be My Lovely Follower

Thursday, July 22, 2010

Alhamdulillah semuanya selamat...

Lamanya aku biar blog ni bersawang n terperap jer ngan entry lama. Actually banyak benda nak citer tapi aku tak sempat n skang ni masa pun agak terhad. So nak buat entry pendek dulu bg warming up nak update blog balik. Alhamdulillah kami sekeluarga dah selamat pindah ke rumah baru kami di Rawang Ahad lepas. Aku bercuti selama 2 hari untuk berkemas aper yang patut. Semalam baru masuk kejer tapi agak bz so tak sempat nak citer aper2. Cerita disebalik perpindahan kami di next entry k. This weekend misi nak pindah ke rumah batu caves lak. Tunggu citer panjang aku di entry lain nanti.

2 comments:

alyyani said...

best nye dah pindah rumah sendiri kan fieza? best2!

fieza said...

Alhamdulilla allya..nikmat dudk umah sendiri ni lain..rasa puas sangat..fiza doa allya pun cepat2 dapat rumah sendiri k