Be My Lovely Follower

Monday, August 2, 2010

Moment With Newborn Baby Contest

Salam Monday Blues. Hari ni mood aku sangat2 down. Sebab aper akan diceritakan kemudian k. Ok kali ni aku nak join contest yang dianjurkan oleh Alyani salah sorang member blogger aku. Actually aku reader setia blog dia coz dia selalu update n entry dia tak boring bila baca. So alya fiza join contest ni k.

Jom view syarat2 Contest k:
  1. jadikan tajuk diatas sebagai tajuk entry anda  Done
  2. jadi follower http://nayville.blogspot.com  Done
  3. letak banner diatas, disidebar dan entry anda beserta link contest Done
  4. letak link http://nayville.blogspot.com di bloglist anda Done
  5. tinggalkan link penyertaan anda pada komen entry ini. Done
Hadiah sangat2 Best k:

grand prize : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM50
1st runner up : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM30
2nd runner up : duit raya sebanyak RM30

Tarikh tutup contest 12 tgh malam 31 Ogos 2010. 

Jom Ramai2 Join kat sini k.

Nama : Muhammad Zafreen Syakil Mohd Redzuan
Tarikh lahir : 28/11/2008
berat semasa lahir : 3.17kg
umur ketika gambar diambil : 5 Days after born
nama ibu : Norhafiza Md Yusof
email : fieza5212@gmail.com
cerita disebalik gambar : Gambar diambil selepas sehari keluar dari ward. Syakil dimasukkan ke NICU kerana lemas masa dilahirkan. Sangat terharu bila melihat anak dikandung 10 bulan berada bersama dalam dakapan.

3 comments:

alyyani said...

fieza, alya dah review entry fiza ni. thanks sebab join contest alya ye :)

p/s : baru tau nama penuh syakil :)

fieza said...

Ok you are welcome..Hope ader rezki Syakil k..Nama papa diaorg sama kan ejaan jer lain2..kejer papa diaorg pun sama tapi company jer lain2..

mekchu said...

good luck :)