Be My Lovely Follower

Thursday, August 19, 2010

So sweet..Saper2 dilamun cinta sangat sesuai video ni..

Actually tadi aku der wat posting tentang seorg ayah. Tapi video tue tak leh bukak lak coz youtube blog. So aku tak dapat coding dia. Nanti dapat aku share kat sini k. Tapi aku jumpa satu video ni. So sweet. Korang layan jer k.


Note: Aku try cari kat google saper yang buat citer kartun n aku dapat penciptanya. Korang view la blog dia. Sangat menarik. Blog owner Zack

3 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

kesian lah pulak laki tu..walaupun katun aje tp tersentuh jugaklah..

Anonymous said...

Amiable dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.

Fieza said...

Tu la Rina tapi sweet kan