Be My Lovely Follower

Monday, September 20, 2010

Hari pertama memulakan kerja lepas cuti panjang..

Selamat Hari Raya semua. Ade yang masih bercuti ker hari ni ek. Aku rasa semua dah start kejer kan. Aku pun start hari ni gak dengan keadaan badan masih lagi kurang sihat. Kami sampai KL hai Jumaat dalam kul 12 tengahari. Jalan mmg lengang coz mmg tak der saper nak balik hari jumaat kan. Then hari Sabtue terus aku demam + Batuk + Selsema. Dah lama aku tak kena kombinasi 3 penyakit ni. Agak teruk aku rasa. Tapi hari ni aku tetap datang opis sebab dah lama sanagt cuti. Ramai blog dah update pasal raya kan. Aku tengah cari mood nak mengarang n mengedit gambar. May b esok or lusa aku buat posting k. Hari ni bagi warming up dulu. Raya kan lama lagi. Undangan open house pun banyak kan. Aku lak plan nak buat la mini open house tapi dalam perancangan lagi ni. Kalau confirm aku jemput korang k.


Gambar banyak lagi..Tunggu nanti aku update k..ni just permulaan jer

3 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

baru setat kerja hari ni ek? samelah kite..pagi² nak bngun bercinta tau..

mummy_ayu said...

tu la..ramai yg mula kerja ari nie..mood kureng je..mood cuti masih menebal....
selamat kerja yer!!caiyok!!

Fieza said...

baru ada kesempatan nak balas komen.Sory semua
Rina : Betul tue Rina nak bangun mmg liat la hari Isnin hari tue. Tambah2 cuaca pun sejuk jer.

Ayu:TQ mummy ayu. Selamat bekerja jugak yer..