Be My Lovely Follower

Monday, September 6, 2010

Projek Mega Hujung Minggu

Hujung minggu di isi diisi dengan aktiviti yang padat dan tak der masa rehat. Aku ah beli bahan untuk buat biskut tapi masa nak membuatnye ngak ader. So nak tak nak aku berusaha gak buat hujung minggu lepas n macam hampeh jer. Tak brapa nak jadi la..Aku mmg tak der kebolehan buat biskut nampak gayanya..hu..hu..

Terlupa lak aku snap gambar biskut yang tak menjadi itu. Actually aku buat dua jenis kuih. Cholate chip n tart nenas, malangnya coklat chip tak brapa nak rangup n tart lak terlalu gebu lepas aku guna minyak jagung daisy konon2 nak cari kelainan la..Last2 aku just buat bujur2 n tekan ngan garfu n jadi la tart version aku ha..ha..Nanti ingat aku upload gambar n share kat sini k..

3 comments:

Ieja said...

salam kenalan....
sama la kita...minggu lepas buat tat nenas & cholate chip....alhamdullilah dua2 menjadi..tat nenas pun dah tinggal separuh balang sbb dah selamat di makan oleh Mr Baba...nampak gayanya tat nenas tu tuk Mr Baba sorang ja la...

az rina a.k.a jaijina said...

wah, rajinye fieza..rina dah hujung² mmg mood asek aje ilang..

Fieza said...

wah ijah rajin ek..fiza dah tak de mood nak buat bila tak jadi

aa Rina..Mood dah ke kampung skang ni..