Be My Lovely Follower

Friday, October 8, 2010

Hari ini saya akan merempit balik kejer....

Merujuk kepada tajuk diatas korang mesti boleh teka jer kan bahawasanya petang ni aku akan balik kejer naik motor. Hmm dalam hati risau gak nak bawak sikecik tue naik motor agak jauh tapi aku terpaksa la. Tapi korang jangan salah anggap aku merempit mean aku yang bawa motor. Tidak la yer coz aku mmg tak pandai bawak motor pun ha..ha.. Aku akan balik ngan adik ipar aku. Semua ni sebab mr hubby terpaksa pegi Johor coz meneman sepupu dia kawin n yang jadi maslah dia bawa keter lak. So aku patah kaki la. Plan asal aku nak ambik half day hari ni tapi member kat opis ni lak cuti maka aku terpaksalah berkorban jaga opis hu..hu..Tambah2 pulak kejer bnayak giler kat opis skang ni. Tak terbuat lak. Dari pagi tadi ni baru ada masa aku nak berehat n blogwalking. Kang sambung balik kejer la. Esok cuti so minggu ni aku nak rehat jer setelah berminggu masa kami langsung tak dak untuk beristirehat kat rumah. Disebabkan mr hubby tak de maka aku akan balik Batu Caves n plannya aku nak bawak syakil mandi pool esok. Yang betulnya mama dia yang nak mandi ha..ha..
k see u. Ada masa aku posting lagi something petang karang k. Jangan lupa tengok angkasawan negara kawin Ahad ni ek...

2 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

fieza, hati² ye naek motor tu..nak² bawak syakil lak tu kan..

Fieza79 said...

fieza..hehee sama la fieza yg ni pon tak reti bwk motor pe lagi merempit...racing keta pg2 nak pegi keje reti la...hehee

hati2 membonceng tu...