Be My Lovely Follower

Thursday, November 25, 2010

Cerita Hari Raya Aidiladha yang lalu

Lamanya baru nak post citer ni. Bukan ape minggu ni aku agak busy ngan preparation for something. So lepas aku edit gambar Isnin lepas baru hari ni sempat nak posting cerita lama. Skang ni blog aku mmg tak der la BE coz jarang update blog dan tak der visitor maka en nuffnang dah merajuk hu..hu..Honestly aku tak dapat nak jadi blogger tegar lagi. Aku kejer ngan swasta so masa aku nak buat posting agak sangat terhad. Pastue lak kekangan kat umah tak de internet. Aku just berblog suka2 jer bukan nak cari duit sangat kalau dapat tue alhamdulillah la rezki. Ok berbalik kepada citer raya haji seperti aku mention sebelum ni kami hanya berya kat rawang jer. So kami hannya makan n makan jer kat umah. Jom layan picas yang sempat diambik.

My hero dipagi raya. Sangat happy ok
No duit raya so aku just sediakan snake untuk budak2 ha..ha..
Pre besday syakil sajer2 wat kek kat dia
  Semanagt nak potong guna pisau dapo saje ha..ha..
 Atam pun nak bergambar jugak
 Menu raya..Rendang Versi Fiza
 Kuah Mee Bandung kat atas dapur tengah masak
 Mee Bandung special Fiza
 Apam Pelangi yang tak baper nak jadi pelangi tapi gebus
  
Note: Semua ambik dalam periuk jer tak sempat deco bagai. Kek tu aku buat ikut aku jer mmg sememeh jer tapi rasa sedap cukup ler ha..ha..

3 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

kitaorg punye raya biasa aje..

berselera tgok kek fiza tu..

mummy_ayu said...

ok jer..semua nampak best...yum yum..

Fieza said...

Rina: Even sambut kat umah tapi biar rasa kemerahannya tul tak.

Mummy Ayu: Fiza ni tak pandai deco sebenarnya. Tangan keras giler hu..hu..