Be My Lovely Follower

Tuesday, November 23, 2010

Debaran Bermula untuk Calon SPM

Hari ni taraikh keramat buat calon SPM seluruh Malaysia. Dalam family aku adik ipar aku akan ambik SPM hari ni. Bila teringat balik kenangan masa aku dulu time nak ambik SPM la aku rasa paling takut sekali. Yer la SPM la yang menentukan masa depan kita kan. Aku lak masa tue macam tak ready jer nak ambik SPM coz aku rasa aku dah buat kesilapan besar ambik aliran sains sebab aku tak boleh nak go on. Result percubaan aku mmg hancus. Bila tiba hari exam macam2 aku rasa tapi aku tawakal dan berdoa jer la. Setakat yang aku mampu aku jawab. Dan finally result aku mmg tak memberangsangkan. Buat adik2 semua buatla yang terbaik dan bersedia dari segi mental dan fizikal. Wish all of you Good Luck Dan Selamat Berjuang. Buat AM, Kak Fiza doakan AM dapat jawab exam elok2. Ingat mak n abah dan yang penting am harapan keluarga k.

Kalau ada perasaan macam ni
atau macam ni
Perkara tue adalah biasa bg kita yang nak hadapi exam. So adik2 semua harus la banyakkan berdoa kerana Hanya Dia dapat membantu kita. Aminnn.

1 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

good luck adik² ku sekalian..berjuanglah berhabis habisan..ni penentu masa depan korang..