Be My Lovely Follower

Friday, November 26, 2010

Seminggu Tanpa Yang Tersayang

Macam biasa kalau tajuk seperti diatas maka maksudnya mr hubby akan pegi outstation ler cuma kali ni untuk tempoh yang agak lama. Dia akan ke Sabah dari Isnin sampai la Jumaat. Lama kan..hu..hu..Bagi aku even kena tinggal sehari pun aku rasa lama yang amat. Sebabnya husband aku tak pernah tinggalkan kami kalau dia tak kuar outstation. Maksud aku tiap2 hari dia hanya habiskan masa bersama aku ngan Syakil jer kat umah. Dia jarang atau boleh kata tak pernah kuar bersosial ngan kawan2 tanpa anak bini. Dia lebih suka habiskan masa kat umah bersama kami. Kalau kuar pun dia msti nak jugak aku ikut. Sebab tue even dia tak de sehari pun aku dah rasa sunyi n kosong sangat. Sepanjang dah hampir 3 tahun kami kawin dia hanya pernah berjauhan ngan aku paling lama dua minggu masa aku bersalin dulu. Korang ade rasa macam tue tak.Hu..hu..emosional lak pagi2 ni. So seperti biasa bila dia tak de maka aku kena drive la pg balik kejer. So far Alhamdulillah aku dah rasa confident sikit bawak keter skang ni even tak betul2 pro lagi tapi dah improve dari dulu la. Hope minggu depan semuanya selamat. Aminnnn. Aku nak kongsi sket pengalaman aku drive sendiri telah mengakibatkan kesakitan kepada Mr Savy my hubby. Actually dah lama masa aku mula2 drive sendiri masa mr hubby keSabah hari tue. Aku telah dengan tak sengaja mencalarkan Mr. Savy itu. Nasib la hubbyku tak melenting sangat tapi marah la jugak hu..hu..Puncanya aku nak masuk parking kat umah masa nak naik tue tak cukup ambik tanjak maka tak lepas la.

Ni la kecederaan Mr Savvy kesayangan my hubby. Teruk la jugak calarnya.

2 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

ala, calah bnyk gak tu fiza..tape, nnti banje hubby makan, kompom tak marah dah..

Fieza said...

Ha..ha Rina. Mmg banyak gak. Masa dia dapat tau tue meradang gak tapi lepas tue ok hi..hi..