Be My Lovely Follower

Friday, November 26, 2010

Bila Syakil Mengamuk....Nak Swimming

Skang ni kan musim cuti sekolah, maka ramai la budak mandi pool petang2. Si handsome Boy aku aper lagi bila tengok ramai orang kat bawah maka melalak la nak turun jugak. Masuk rumah terus cari pelampung dia n ajak turun jugak. Aku bukan tak nak bagi tapi dia mmg agak sensitif kalau mandi sikit jer esok sure selsema nye. Tapi petang Isnin tue mmg melalak tak hingat nye maka aku pun mengarahkan mr hubby bawak la turun kejap. Lagipun dah pukul 6.30 masa tue..Aku lak cari camera ha..ha.. nak ambik gambar coz aku belum pernah ambik gambar diaorg mandi pool kat bwah umah ni since kami pindah sini. Jom layan jer gambar yang sempat aku ambik k...

 Syakil dan abg2 angkat. Jumpa masa kat kolam
 Syakil n papa
Mr hubby mmg tiap2 petang swimming skang ni kalau kami kat Batu Caves coz dia kata rugi jer bayar bulan2 maintenance 100 kalau dah guna kemudahan yang ada. betul jugak kan. Lagipun swimming adalah terapi yang baik untuk kurus. Aku kena belajar berenang la cam ni.

Note: Kalau aku ajak pi bercuti mr hubby msti bg alasan macam ni. Tak yah la tido hotel kat umah kita pun macam hotel dah. Tinggi n ada pool..hu..hu..

3 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

bawah rumah rina pon ade pool gak..tp tak penah bawak echa lgi..tunggu echa dah bese sikit..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tomey pampung syakil..
ikan paus ekkk.. =)

Fieza said...

Rina: Aa Rina tunggu Ecah besar sket coz budak2 tak elok main air lama2. Tak elok untuk paru2. Lagi satu lepas mandi pool mandikan ngan air suam. Kalau tak risau selsema jer nanti

Leily: TQ aunty.