Be My Lovely Follower

Wednesday, December 15, 2010

Happy 3rd Anniversary To Us- You and Me Love 4 Ever

Hari ni 15 December 2010, Genap 3 tahun aku diijabkabulkan dengan Mr Hubby. Masa berlalu seiring dengan perkahwinan kami. Bg aku hubby aku la sahabat sejati. teman susah dan senang, teman sehidup semati buat selamanya. Suka duka dah kami tempuh sepanjang 3 tahun ni. Hubby aku sangat penyabar. Rasanya aku yang lebih banyak meradang dari dia. Kalau marah pun dia lebih cool dari aku. Pendapat aku lelaki pieces mmg macam ni. Tapi sekali marah tahu la akibatnya ha..ha..Buat abg ayang doakan kebahagiaan kita berkekalan selamanya. Tahun 2010 banyak menguji kesabaran kita tapi semuanya dapat kita harungi bersama kan sayang. Love You So Much Dear. Doakan kebahagiaan kami sekeluarga..Aminnnn. Last but Not least Happy 3rd Anniversary To Us.
Ni tengah nak akad nikah k. Kat Felda aku tok imam mmg tak kan pegang tangan masa akad. Just macam sembang2 jer. Pastue lak buat kat atas meja macam meeting room gitu
Lepas dah bergelar Hubby n Wife. Senyum sampai telinga sebab lega..ha..ha
 Penyerahan mas kawin
 Pakai rantai tangan
 Salaman tulus seorang isteri chewahhh
Kucupan manja seorang suami.
u n me love forever

3 comments:

ciK mOt ©™ said...

hepi anniversary fieza...
moga rumah tangga yang dibina berkekalan hingga ke ujung nyawa...
amin...

alyyani said...

happy 3rd anniversary to fieza and suami. sweet nye masa nikah.. pieces eh, wan leo, maka leo ni ala2 lion. hehehe... moga rumah tangga yg dibina kekal hingga hujung nyawa ye. amin...

Fieza said...

Cik Mott:Thank You Izan.
Alyya: Thank You. Eh Wan garang ek Alyya. Per2 pun diaorg tetap suami kita ...