Be My Lovely Follower

Thursday, March 31, 2011

Pernah makan buah ni tak..

 

Pernah korang makan buah ni tak. Hari tue pegi tesco aku nampak buah ni so teringin nak beli. Buah ni kalau nasib manis manis la kalau masam masam la. Tapi buah ni tak kenyang pun bila makan. Sepanjang ngandung kali ni aku tak la ngidam pelik2 pun. So far semua dapat. Cuma skang ni aku teringin nak makan durian lak. Kat ner leh dapat durian murah yer..Petang ni ade pasar malam kat sri rampai. Hope mr hubby dapat bawak fresh durian kat mak butung macam aku ni he..he..Nak citer benda lain tapi terkeluar iter ni dulu sebabnya aku masih gagal nak cari camera. Kat mana ntah aku letak. Tak best la entry tanpa gambar kan. Tunggu aku update lagi ek..

Note: Aku masih tak sihat. Kalu ngandung leh makan ubat selsema tak eh..

2 comments:

cikmOt said...

owhh buah kundang....ritu ada sorang officer bawak...banyak gak la saya pulunn...sekali lekat getah kat tepi mulut...smpai skang tak ilang...huwaaa....

iduraz said...

sedapnyer buah kundang tuh..mmang tui, kalau manis, manislah dia, kalau masam, sangatlah masam