Be My Lovely Follower

Wednesday, May 11, 2011

Mood Happy VS Keropok Amplang

Mood sangat happy menunggu suami tercinta pulang. Even every month dia akan pegi sabah tapi aku tetap akan rasa sunyi tau. Tambah2 si Syakil lak skang ni dah menghargai papa dia. Boleh kata dua tiga kali tanya papa mana coz kereta kan ade kat umah..Selalunya kita kalau berjauhan dengan yang tersayang kan msti terkeluar habis ayat masa cintan cintun dulu kan betul tak he..he..Selalu aku macam tue ler. Kalau duduk jauh ni sayang la, sweetheart la, dear la semua ader la dalam ayat2 msg tue. Happy jer rasa. Tapi my hubby kalau kat umah pun mmg dia biasa panggil sayang or ayang jer. Tak pernah kuar pun panggilan nama or mama. Tapi bila duduk jauh manja tue lebih sket..ngada2 kan.

Per2 pun aku doakan dia selamat sampai KL. Flight KK ke KL 12.30 karang. Sampai umah pun may b petang dalam 4.30 ke 5 ptg. Really miss him so much hu..hu..So kali ni pegi Sabah dia sempat gak pg jalan2 kejap sebab pegi hari tue hari Ahad. So aku ade pesan suruh beli keropok amplang. Korang pernah makan tak. Best ke eh. Dari komen2 aku baca kata sedap so mak buyung ni nak gak try rasa ha..ha..Then tadi dia text aku kata dah beli something present hari ibu. Ntah aper dia beli aku pun tak pasti la. Per2 pun just tak sabar nak jumpa jer ni..

Ni la rupa keropok amplang tue.
Note: Tiap kali pegi Sabah bersedia la menerima mr hubby dalam keadaan tak sihat coz dia msti akan demam kalau balik. Almaklumla masuk hutan kuar hutan dengan perjalanan yang jauh.

2 comments:

iduraz said...

sedap kopok nih, cam rasa kopok udang skit2..heheh

Fieza said...

Fiza dah rasa semalam..yang ikan nye tak best sangat kan. Tawar jer..