Be My Lovely Follower

Thursday, July 28, 2011

Tonite Malaysia Vs Singapore

Malam ni perlawanan balas Malaysia vs Singapore. Ade saper2 pegi tengok live kat Bukit Jalil. Kami layan kat umah jer la. LCD rasanya dah cukup besar nak tengok bola ha.ha..Aku asalnya bukanlah peminat bola sangat tapi once bila kita dah kawin hubby kita minat automatik kita pun layan gak ler kan. Bila lama2 terjebak jadi best la pulak.

Cuma time tengok bola skang ni Syakil n papa dia la yang akan meriuhkan kedaan kalau gol la. Tapi kalau main hampeh macam2 la kuar dari mulut si bapak ni. Maka sekarang si anak pun dah mula terikut. kalau kuar bodoh anak pun bodah la. Sebab tue kita kena jaga percakapan time anak dah pandai cakap ni. hu.hu..

Pe2 pun aku wish all the best to Malaysia malam ni. May b ade harapan  untuk menang kalau diaorang main konsistant n tak leka. All the best Harimau Malaya.


2 comments:

alyyani said...

tak saba nak tgk bola mlm ni.teruja dia elbih sebab 1st time nak tgk kat stadium. :D

Fieza said...

anak2 bawak ker alyya