Be My Lovely Follower

Thursday, December 20, 2012

Perjalananku sebagai breastfeeding mom..

Pejam celik pejam celik dah pun nak hujung tahun kan. 2012 meninggalkan kita 2013 pula menjelma kan. Lama dah x bercerita pasal bf kat sini kan. Syafi masih minum susu aku sepenuhnya. Dia x nak minum ye susu fm sebab aku pernah try bg but dia muntah. ha..ha..Aku x terniat pun nak bg fm kat dia since susu aku masih cukup untuk keperluan dia..chewah ayat he..he..aku cuma nak test dia je tue pun gn susu abg dia nyata susu mama x leh ditandingi oleh mana2
fm he..he..
Tapi susu kotak dutch lady or fresh milk dia minum gak even kuantiti sikit je la. Kalau ditanya tentang aktiviti mengepam mmg dah lama aku x buat la. Tapi kan susu aku masih banyak sebab ape masa aku tinggalkan dia sehari masa aku pergi lapor diri jadi guru tadika yang x jadi tue cik b mmg bengkak n terpaksa marmet hu..hu..kat umah mmg x leh nak tahu kan banyak sket sebab dia asyik ngempeng je.
Ape2 pun aku bersyukur diatas rezki yang dikurniakan untuk anak aku. Perasaan sangat terharu dan gembira sebab masih lagi mampu memberikan rezki susu yang terbaik untuk anak aku. Setiap kali mendengar tegukan susu tatkala si anak menyusu tak tergambar dengan kata2 perasaan aku sebagai mama. Harap perjalanan aku dipermudahkan hingga Syafi 2 tahun...Amin...

Published with Blogger-droid v2.0.9

7 comments:

Anonymous said...

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/]gaming computers uk[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/intel-core-i5-gaming-computers]core i3 gaming pc uk[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/intel-core-i5-gaming-laptops]core i5 gaming laptop uk[/url]

[url=http://www.ukgamingstore.co.uk/gaming-keyboards]gaming keyboards uk[/url]

atanayuiman @ Jue said...

alhamdulillah... teruskan penyusuan ye.. semoga berjaya!

Anonymous said...

Wow, marvelous blog layout! How long have you
been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site
is fantastic, let alone the content!
Also visit my web site ; perfumes baratos

Anonymous said...

I'm curious to find out what blog system you're working with?
I'm having some small security issues with my latest website and I would like to find something more risk-free. Do you have any suggestions?

my web page; professional wordpress theme

Anonymous said...

Great article. I am dealing with many of these issues as well.

.

my page ... arbeitszimmer steuer

Anonymous said...

I like the helpful info you provide in your articles.
I will bookmark your weblog and check again here regularly.
I'm quite certain I will learn a lot of new stuff right here! Best of luck for the next!

My web blog ... Thai Massage Wiesbaden empfehlung

Anonymous said...

This is really interesting, You are a very
skilled blogger. I've joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I've shared your site in my social networks!


Also visit my website St. Louis siding
my web site :: St. Louis siding