Be My Lovely Follower

Wednesday, July 31, 2013

Suci Dalam Debu terbaik dari Rawang

Halooo..masih ingatkah korang pada blogger yang dah x tegar menulis ini..lama sungguh aku menyepi dari dunia penulusan alam maya ni. Hmm nak kata sibuk x jugak. Rutin harian masih lagi sama menjadi suri rumah + driver anak hantar ambik school hi..hi..

Dah x lama kita nak sambut Ramdhan kan. Sekejapan sungguh masa berlalu skang ni kan. Dan ramai jugak sahabat alam maya ni yang tengah preggy kan. Musim gamaknya yer..hi..hi..

So dikesempatan bulan Ramadhan dan Aidilfitri bakal tiba aku de buat business kecil-kecilan sket. Aku de jual suci dalam debu yang terbaik dari ladang k. Aku berani jamin rasa yang sangat sedap k. Kalau buat kat rumah ni kejap je habis sebalang. So aku buka tempahan sekitar rawang, kl, selayang, batu caves, wangsa maju, setapak, gombak dah kawasan sekitarnya. Ni semua kawasan yang aku boleh delivery. Tapi sekiranya ada permintaan untuk kawasan lain akan dipertimbangkan k.

aku jual dalam balang macam ni k
ni sample sape nak rasa k..pm aku kat fb or whats up je
sample lagi

So tempahan masih lagi dibuka sampai bulan posa sebab kuih ni kan mmg org tak buat awal. biasa lagi 2 minggu nak raya baru hantar k.


So harga sebalang RM 20
Kalau korang beli 3 balang aku kasi diskaun RM 50 saje


Untuk tempahan hubungi aku kat facebook mean boleh PM or contact aku 0133304533 nak we chat ke, whats up ke, viber ke kakotalk ke..suka hati korang k. Jom order cepat2 k. Sedap hingga menjilat balang ha..ha..makan satu nak lagi dan lagi..

0 comments: