Be My Lovely Follower

Tuesday, November 12, 2013

Blog menyepi sekian lama

Hmm dah lama x menulis,berceloteh, berceloteh disini. Tapi masih wujud lagi blog kesayanganku ini. Aku rasa selagi google x de kuar ape2 notis pemadaman atau pembayaran kepada blogger selagi tue la blog aku wujud kan.
Since banyak sangat medium bersosial skang ni aku rasa blog semakin terpinggir. Ntahla mayb orang malas kot nak buka template bagai n update blog sedangkan dia leh update gambar kat IG n update kab FB N Twitter kan.
Terbaca kat blog Allyani pasal relevenkah lagi penulisan blog aku pun terfikirkan hal ni. Bila dah lama tak update mmg rasa blog macam dah terpinggir. Tapi pendapat aku sendiri aku lebih suka baca blog dan cerita kawan2 kat blog compare medium social lain. Blog boleh tinggalkan kenangan dalam hidup kita macam jugak diari. So aku rasa blog masih lagi releven bagi kita nak rekodkan semua moment yang jadi dalam hidup kita.
So sama2 la kita merajinkan diri menulis blog balik k. Till jumpa lagi. Aku in holiday mood skang. Tengah berehat-rehat dan bersenang lenang di Melaka bumi bersejarah.


0 comments: