Be My Lovely Follower

Friday, April 4, 2014

Bulan April Ujian Allah..Mood Sedih

Citer sedih nak kongsi berlaku awal bulan April ni. Ayah aku ditimpa musibah..Sejak akhir2 ni mmg ayah aku sering x sihat. Dah berumur macam tu la. 2 minggu lepas dia sakit dalam perut yang agak kronik tapi x sampai kena admit la. 3 hari lepas ayah aku diduga lagi. Dia jatuh tangga n patah kedua2 kaki area tumit n ankle.

Actually dalam family aku yanv paling jauh n incase ade emergency macam ni mmg susah la aku nak balik immediate. Setakat ni keadaan ayah bertambah baik. Dah kuar ward semalam. Esok pagi baru aku nak balik kampung tengok ayah. Even aku je anak perempuan ayah tapi aku tak mampu nak jaga ayah time sakit2 camni. Hu..hu..mungkim kalau ayah nak ikut aku balik kl boleh la aku jaga.

Pe2 pun aku berdoa ayah cepat sembuh dan doakan perjalanan kami pagi esok..

Mood: sedih..😭

0 comments: