Be My Lovely Follower

Wednesday, November 11, 2009

Jom Bercuti

Aku rasa korang semua mesti dah sedia maklum kan hari ni air asia wat promotion flight free kan..dari pagi tadi aku try booking still tak dapat lagi..web site diaorg jam..so aku ngan mr hubby dah plan nak pg kk jer la..tiket pun murah n kawan2 pun ramai kat sana..Tapi satu lagi tempat tengfah difikirkan nak pg tahun depan adalah beijing...ni plan kawan baik husband aku la..nak pg time winter kat sana..tapi sumua tue lum confirm lagik..kena tengok ongkos la plak yer...bukan per rugi jer tak pegi mana2 bila wat pasport mahal2 kan..300 tue banyak gak bagi aku..setakat pg satu tempat jer macam tak berbaloi jer kan..so kawan2 kalu nak pg bercuti sila lawati Air Asia skang k



2 comments:

alyyani said...

fieza & family da book ke mana? alya tgk je la. :)

Mrs Redzuan said...

Ingat nak ke kk..tapi still tak dapat book lagi ler..alya yer la nak dapat bb baru kan..kena tunggu besar sket ler..