Be My Lovely Follower

Wednesday, November 11, 2009

Iklanku..

Apsall iklan nuffnang aku asyik on off jer..aku rasa sebab tak ramai reader la kat blok kan..hmm kena wat sesuatu ni nak bg ramai pengunjung..jeles lak tengok diorang dok dapat check jer..aku pun nak jugak..tak per nanti aku fikirkan idea macam ner nak bg blog aku ni menarik hi..hi..kena cari kelainan ni..

2 comments:

alyyani said...

heheh.. alya lg teruk, tatau ape2 pasal nuffnang :D

Mrs Redzuan said...

ala alya fiza dapat tau pun lepas jue iman yang bgtau kat blog dier..kalu tak tak th gak ler