Be My Lovely Follower

Tuesday, December 1, 2009

Tag Gambar2 Lama

Hai lama betul hutang tag ni..Tag pertama yang aku dapat since dah ader blog...Dari Kawan bloger ku Allyani..ok Allya fiza mintak maaf yer lambat nak post entry ni.. Ok kat bawah ni antara gambar2 lama yang mmg dah lama since aku form 6 ok..

Ni gambar aku masa form 6, ngan kawan2 umah sewa..


Ni lak gambar ngan guru kelas aku masa upper 6


Ni lak gambar2 masa aku blajar kat uum dulu..tapi ni campur2 la..masa aku pg program anak angkat kat pahang n langkawi n seminar kat Pantai Merdeka..layan gambar jer ek..











Ni lak gambar lama aku ngan mr hubby..masa kami bertunang ngan masa cintan cintun..muaha..muaha..korang msti terkejut tengok mr hubby..dulu2 mmg dia kurus giler..tapi skang ni kembang nak mampus..hi..hi..




Last but not least..gambar aku masa pg honeymoon kat bali..masa ni aku dah pregnant kan si syakil 1 month..



So far aku tak banyak berubah dulu dan skang kan..korang nilai la sendiri

2 comments:

alyyani said...

susah nak cari gmbr fiza dalam ramai2 tuh. sebab fiza tak bgtau yg mana fiza, nasib baik bole cam. sebab mmg tak berubah. hubby je berubah ek. bahagia sgt dah kawen ni kot. heheh...

tq sebab sudi buat tag yg leceh ni. :D

Mrs Redzuan said...

ha..ha.. tau tak per..bahagia terlebih makan cukup kot..hi.hi..tak per alya bukan susah pun nak buat..