Be My Lovely Follower

Tuesday, December 29, 2009

Krismas di JJ AU3

Cuti krismas kali ni kitaorg just jalan2 ke JJ AU3 jer..Actually pagi jumaat tue aku n mr hubby kuar awal gak dalam pukul 10 pg coz kitaorg ader apoinment dengan somebody..korang msti nak tahu gak kan apointment aper..actually ni la halnye buat aku ngan mrhubby pening kepala n jadi begitu sibuk skang ni..nak tahu kena tunggu k..nanti aku cerita...

ok berbalik kepada jalan2 ke JJ AU3..sajer just nak bawa adik2 jalan n bawa syakil main kat team park kat ctu..since dia dah boleh jalan so baru la aku confident nak bawa dia main tempat besar macam tue..mmg agak teruja dia tengok mainan yang banyak2 tue..

sambil jaln2 tue aku pun cuci mata la shopping sket..dapat la sehelai t shirt n suar si syakil..aku sebenarnya agak bermsalah nak beli suar kat syakil..even untuk saiz setahun lebih pun longgar lagi dengan pinggang dia..sungguh kering anakku itu..semua suar dia kena pakai tali pinggang..skang ni makin menjadi-jadi lak tak nak makan..asyik nak main jer kerjanya..berat tak sampai pun 9 kg lagi..korang bg idea k resepi yang bleh naik selera dia..

kat bawah ni natar pic yang sempat di snap..tapi lupa lak aku nak ambik gaambar santa clous yang kusyuk layan budak coz syakil dah ngamuk ngantuk..

Ni la adik mr hubby..yang perempuan tu baru habis poli n yang lelaki tue baru habis upsr

Syakil sangat susah nak senyum skang ni..lihat aku yang makin molat..

With papa

Aksi syakil kat child playpark kat jusco..masa tue tak der orang lagi so dia main dengan amannya




2 comments:

alyyani said...

kurus ek syakil. tah2 sama cam nia gak. tp nia skang pakai size 18-24months. bagi makan mee or mihun diam mau tak?

Mrs Redzuan said...

mmg kurus sekeping allya..mihun dia makan gak sket2..skang ni dia suka makan donut,roti telur,macaroni n spagetti..mash patato n fries
tapi kuantiti yang dia makan sangat sedikit..fiza ader bg scolt emulsion n multivitamin..harap2 dapat tambah selra dia..