Be My Lovely Follower

Tuesday, December 29, 2009

Cerita-ceriti 2 minggu lepas..

Udah lama aku menyepi..hi..hi..mood cuti jer sepanjang bulan dec ni kan..aku agak bz sket last 2 week adik2 mr hubby datang bercuti kerumah aku..so nak update blog pun agak malas..

hari Jumaat masa cuti awal muharam diaorg datang..pg2 jumaat tue aku, syakil ngan mr hubby pg carefour nak beli barang dapur sebab adik2 dia datang msti kena full peti ais supaya senang diaorg nak makn nanti aper2 pun nanti..coz aku kan kejer so adik dia la yang akan masak..dah kebetulan lum breakfast aku pun ajak la mr hubby makan kat mcd..selalu aku baca kat blog allya diaorg selalu breakfast kat mcd..kan alya..kan..masa tue mcd lum bukak so kami pg shopping dulu then baru datang makan..

Ynag tak best nye si syakil lak mengamuk..bg bubur tak nak..roti tak nak..sudahnye kena makan sorang2 la..smbil2 tue aku pujuk dia naik mainan2 kat carefour tue..nasib baik murah jer..50 sen jer..korang just layan jer gambar dia k

sepanjang cuti crismas lak mmg ketiga-tiga hari kami terisi..nanti aku cerita kat entry berikutnya..banyak lagi cerita best okehhhhhh..










p/s: kalu korang perasan syakil dah tumbuh gg geraham..2 batang sebelah kanan bawah n 1 ats..sebelah kiri baru nak muncul pun 2 batg atas n bawah

2 comments:

alyyani said...

cepat betul syakil tumbuh gigi. tp nape tak mau makan ni syakil. ish2.. kitorg sebab mcD depan mata je, tu yg bukak mata terus gi bfast sana. sesekali kan? ;)

Mrs Redzuan said...

tu la allya gg dia tumbuh berturut2 tapi masalah skang ni susah betul nak suruh dia berus gg..tak nak dia buka mulut tue..yer la sekali sekala makn kat luar kan