Be My Lovely Follower

Tuesday, December 29, 2009

Meneroka keindahan alam...

Tjuk macam menarik jer tempat aku pg kan...yup kami sekeluarga menikmati keindahan alam di bukit cahaya sri alam kat Shah Alam..Actually dah lama plan nak pg coz skang ni musim winter so aku nak bawa syakil masuk rumah 4 musim tue..dan kebetulan lak adik2 mr hubby ader kat cni so bw la diorg berjalan sekali..kalu diikutkan kat cni tak sesuai sangat nak bawa budak kecik tapi lebih sesuai untu cycling dng kawan2 or berjogging ker..kitaorg tak pg banyak tempat pun just pg rumah 4 musim n taman haiwan jer kejap..then syakil ngan papa dia pg mandi pool yang ader kat dalam tue..
so korang layan jer picas kat bawah..syakil begitu teruja masuk umah sejuk tue..





















korang layan gambar jer la k..malas nak nulis lak

ni aksi syakil kat pool






Mengamuk nak mandi lagi


2 comments:

alyyani said...

tak penah sampai sini lagi. selalu dengar je. menarik lah. rumah 4 musim ye. mmg menarik. syakil happy dpt jalan2 n mandi pool..

Mrs Redzuan said...

tp agak tak sesuai preggy woman macam allya..hi.hi..kena banyak jalan..so far musim winter ngan musim bunga best la kat ctu..