Be My Lovely Follower

Wednesday, June 2, 2010

Budak Yang Mengada-ngada nak tido buai

Ni cerita hujung minggu lepas punya. Lokasi dalam bilik aku ler.. Syakil dah tak tido buai since umur setahun lagi tapi tetiba cuti baru ni dia ambik kain buai yang aku dah lipat elok jer dalam almari suruh aku gantungkan. Actually buai aku mmg tak buang lagi masih tergantung dalam bilik aku. ntah angin aper yang datang bg kat aku then cakap ma nah syakil nak..kebetulan mmg dia tengah ngantuk masa tue..ngada2 betul since dah pandai cakap ni..layan jer aksi budak mengada2 ni



/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
Finally dia pun tertido ha..ha..



2 comments:

alyyani said...

nak try la letak nia dalam buai nanti. apa gak nye reaksi dia. syakil pun sampai tertido dalam tu ha.

fieza said...

ha..ha..ngada2 jer lebih allya..bukan nak tido sangat pun tapi bila dah dibuai tue tertido la jgak