Be My Lovely Follower

Friday, July 9, 2010

Aku sangat teringin nak buat ni Tapiiiiiii.....

Yer honestly aku sangat teringin nak buat benda ini. Buat aper buat cupcake. Tapi aku buakn pandai sangat pun cuma bila tengok org deco2 minat dan keinginan tue timbul. Patutkah aku pegi class? Hmm akan difikirkan nanti. Buat masa skang ni aku try dulu blaja sendiri n kalu boleh hujung minggu ni n try buat yang simple2 dulu. Bukan nak buat jual just untuk makan sendiri dan kepuasan diri sendiri. Kalu la projek aku ni menjadi aku nak buat sendiri besday kek Syakil nanti. Mama akan belajar sampai terer k.Hope aku berjaya ngan projek baking membaking ni.



Sangat Comel dan Cute buat aku tertarik nak mencuba.........

Note: Kalu aku termabik gambar kek saper2 mintak halal yer. Ni ehsan dari pak cik GOOGLE jer...

3 comments:

Izan Ishak said...

fieza...
izan pun suka tgk cupcake. tapi... nak buat sendiri blm sampai seru...boleh camtu? ini pun dah lama sgt x buat projek baking2 nih.
**semoga hasratmu itu tercapai ye!

fieza said...

ha..ha.. tu la izan nampak macam senang tapi msti suasah nak buat kan..kalu tak org tak jual la smapi 2 ringgit lebih..moga hasrat kita berjaya

Ummi Eisya said...

sedapnye cupcake tu..