Be My Lovely Follower

Wednesday, August 25, 2010

Carrefour meninggalkan Malaysia

Salam Ramadhan ke 15 kawan. Saper kat sini suka shopping kat Carrefour? Aku salah sorang yang suka shopping kat sini. Since aku berkahwin n tinggal n kejer kat wangsa maju ni, carrefour jer tempat kami shopping barang dapur. Skang ni selalu pegi carrefour ngan tesco. Tadi aku buka FB ada kawan aku post citer ni. Hmm nampaknya carrefour dah nak tutup kat malaysia ni. Pas ni cari alternatif lain la nak shopping. Pegi Tesco or Giant lak ek. Nak baca lebih lanjut kat sini k. Sumber dari Malaysia Kini.com.



2 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

fieza, rina pon suke sgt pegi carefour ni..pasni dah takleh ar nak shopping kat sane lagi..kene pegi jusco kah? jusco mahal skit kan..

Fieza said...

ha..ha.. Rina jusco fiza just shopping baju jer..barang makan ni tak pernah pun