Be My Lovely Follower

Tuesday, August 10, 2010

Salam Ramadhan 1413 Hijrah

Masa berlalu tanpa kita sedar. Esok dah 1 Ramadhan. Rasa baru sekejap jer tahun lepas kita buat persiapan raya tup2 dah puasa pulak. Dikesempatan ni aku nak memohon maaf andai tersilap kata, tersalah cakap or tersalah mengomen sepanjang aku menceburkan diri dalam dunia blog ni. Kepada semua reader, follower ataupun silent reader diharapkan ukhwah yang terjalin antara kita kekal selamanya. Semoga kedatangan Ramadhan kali ni membawa lebih keberkatan dari tahun2 sebelumnya. Sama2 kita berdoa semoga diberikan kesihatan yang baik sepanjang bulan Ramadhan yang mulia ini. Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan lebih baik dan perbanyakan amalan yang mulia. Salam Ramadhan Al-Mubarak utuk semua yang selalu singgah umah aku dan jga sesapa yang baca blog tak seberapa ni. Ingat jangan membazir di bulan mulia ni..beli mkanan ala kadar jer k. Satu lagi malam ni jangan lupa pegi solat terawih k..


Note:
Kelebihan Solat Tarawih Malam Pertama
Diampuni dosa orang-orang yang beriman sebagaimana keadaannya baru dilahirkan.
 
p/s: Entry pendek jer. Aku nak kena siapkan tender.. :-)

2 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

selamat berpuasa juga..same jugak kite ni, kalau ade tersalah mengomen mintak di ampunkan ye..

Fieza said...

Sama la Rina. Rasa shahdu lak hu..hu..