Be My Lovely Follower

Friday, October 1, 2010

Comei lotte contest by jaijina

Hari ni aku nak try contest sebanyak yang mungkin. First aku nak msuk contest anjuran Rina aka ibu echa.
Contest ni di buat sempena hari lahir puteri kesayangan beliau Echa. Rasanya semua syarat dah cukup kot. So Rina nanti view penyertaan fiza k. Ni gambar yang dipertaruhkan adalah:

Cerita disebalik gambar: Gambar ni aku ambil masa Syakil tengah demam campak. Even tengah demam dia masih lagi bagi kerjasama kat mama dia yang dok suruh posing ni. Bagi aku Anak aku sangat2 la comel lote even time sakit ha..ha..

So kalau korang nak join klik kat Sini k. Contest ni akan berakhir pada 24 Oktober 2010 jam 12 Tengah malam. Hadiah sangat menarik ok.
1st prize : 1 set baby gap pyjamas + duit raya RM50
2nd prize : 1 set baby gap pyjamas + duti raya RM40
3rd prize : 1 set baby gap pyjamas + duit raya RM30
 
So jom join ramai-ramai k.Hope ade rezki Syakil kali ni

1 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

thanks ye fieza sudi jugak join contest rina..tapi fieza tak boh banner kat side bar fieza..nnti rina rewiew semula ye ^_^..