Be My Lovely Follower

Monday, November 29, 2010

Bad Monday in my life...

Salam Hari Isnin. Permulaan minggu yang sangat tak best bg aku.I have done something that will make my hubby angry with me. Tak dapat aku bayangkan kemarahan mr hubby nanti. Naper la aku leka sangat. Aku dah try hati2 tapi jadi jugak. Benda dah jadi cakap pun tarak guna hu..hu..no mood to story detail. Masih sedih dan terkilan ngan aper yang jadi. Aper yang pasti aku dah sakitkan Mr savvy Mr hubby sekali lagi. Kali ni lebih worst dari hari tue. Hu..hu..Sangat sedih yang teramat ni. Nak kejer pun tak de mood langsung.


2 comments:

ciK mOt ©™ said...

hurmm...apakah???

Fieza said...

hu..hu..nanti bila mood datang akan story detail..skang ni masih trauma n takut2 lagi..