Be My Lovely Follower

Thursday, November 11, 2010

Jam menunjukkan pukul 4.50 petang..Aku nak balik tengok chinta la..

Korang layan ker..Aku layan la..Best lak layan citer ni even my hubby mmg anti habis ngan citer melayu ni..So hari ni last episod..tak sabar nak tengok..Ni sinopsis untuk hari ni nye..

Chinta sujud di tikar sembahyang memohon petunjuk…Dia sudah terlalu penat menyalari liku hidup yang penuh berduri… Untuk buat seketika Chinta inginkan ketenangan… Kehamilan Sadatul Saadiah mengembirakan semua terutamanya ibubapa Rasul Iman…Mereka meminta perkahwinan Rasul dan Chinta di batalkan memandangkan Sadatul Saadiah telah hamil. Sadatul Saadiah termenung… Nawaitunya sedang diuji Yang Esa… Syaitan menghasut agar membelakangkan Chinta…. Sadatul Saadiah terasa betapa kecil dirinya ketika itu… Dia mengurniakan benih di rahimnya tetapi Dia mengujinya dengan meletakkan Chinta di tengah-tengah….


sedih lak diaorg wat macam tue kat chinta macam tue kan. Dah la sakit kritikal. Ape2 pun aku percaya drama ni dah menaikan nama fasha n org tak suka pun jadi suka kat dia kan. Jom kita tegok sama2 k


Note: Citer TV3 akhir2 ni boleh tahan jugak bestnya. Aku layan Asmara n Ahmad Durah gak..




1 comments:

SHIMA said...

ala,shima x dpt tgk ar...ntah smpai mana citer ni...mesti dh kawin ek...ekeke