Be My Lovely Follower

Wednesday, December 22, 2010

Emergency half day leave semalam

Entry sebelum ni aku ade mention yang papa syakil aka mr hubby tak jadi warded hari ahad hari tue kan. Tapi tetiba tengahhari semalam Dr tel mintak admit segera sebab pg ni (hari ni la-Rabu) kena jalankan operation. So semalam aku terpaksa emergency leave untuk menghantar my hubby ke hospital ampang kat Pandan Mewah. Lepas hantar terus ambik syakil n balik umah. Dia dah start puasa kul 12 semalam dan aku rasa masa tulis entry ni dah selamat masuk OT kot. Doakan semua ok k. Aminn

3 comments:

ciK mOt ©™ said...

baiklah, aku tengah berdoa ni..moga cepat sembuh

az rina a.k.a jaijina said...

hubby fieza sakit ape ye? hope semau selamat..

Fieza said...

TQ Izan

Rina: Small operation jer..sakit aper ha..ha..malu nak citer..