Be My Lovely Follower

Wednesday, January 12, 2011

Dinner for tonite - My SIL nak belanja makan pizza RM1

Dalam hidup kita antara perkara yang paling best adalah makan free ha..ha..Tapi betul kan. Ade ker orang tak suka makan free tul tak. Sebut pasal makan free yes malam ni dapat makan free sebab ader orang nak belanja. Adik ipar aku aka adik mr hubby nak belanja 4 biji pizza hut harga seringgit. Pelik tak macam ner dapat harga seringgit jer. Bagi pengguna hotlink hot tiket msti tak peliknye kan. Dengan pembelian 1 hotlink hot tiket harga 15 ringgit kita layak beli harga sebiji pizza size kecik potong 4 tue dengan harga seringgit jer. Adik ipar aku ni mmg top up guna hot tiket jer sebabnya dia suka bergayut dan sms. Biasa la orang muda kan. Mmg berbaloi la kalau guna hot tiket ni sebab panggilan murah dan sms lak percuma jer. So alkisahnya dia dah kumpul 4 keping hot tiket bersamaan 4 keping pizza yang tarikh valid untuk tiket tue 31 January nanti. So dia decide sebelum tamat tarikh baik tebus dulu. So petang ni aku ngan mr hubby dipertanggungjawabkan membeli pizza tersebut. Dan lokasi kami nak beli pizza besar Wangsa Maju ler Belakang care4 dekat ngan NZ tue. Yummy tak sabar nak makan. Tapi tadi terbaca blog Alyya hari ni RED day kat KR. Nak pegi ker tak eh. Tapi aku tak minat sangat ngan Kenny Rodgers hu..hu..Dan hari ni pakai purple bukan merah hi..hi..
Ni la Voucher pizza Hot Ticket tue. Gambar Google

3 comments:

Ibu Mifzal Arsyad said...

sedapnya pizza....i like..

MrS. F!zA said...

omak aihhhh bestnya rege rm 1 je...

Fieza said...

Slam kenal Fiza..yup mmg berbaloi