Be My Lovely Follower

Thursday, January 13, 2011

Drama, Telefilem dan Movie Online

Lambat bersiaran sebab mood down lupa bawa camera. Plan hari ni nak upload citer n gambar. Tapi lupa lak nak bawa camera terus tak de mood nak menulis. Tapi tetiba dapat idea nak kongsi tajuk ni. Saper suka tengok citer2 online. Aku suka ha..ha..Sebab per kadang2 tue aku termiss tengok tv kat umah. Dan lagi satu aku suka layan movie online sebab citer2 baru kuar wayang pun dah ader. So kalau ader masa terluang mmg aku suka la layan citer kat online ni. So sepanjang aku dok search2 ni aku dah kenalpasti 2 website yang ok kalau nak layan citer kat internet ni. Web site tue kat SINI dan SINI.
Tak rugi korang layan 2 website ni sebab macam2 citer pun ader. Kadang2 aku ni tak alert sangat ngan drama kat RTM or TV9. Tapi jangan tak tahu yang ader gak citer yang best2 tau. So peminat citer melayu jom sama2 tengok online kat website2 ni k.


1 comments:

alyyani said...

baru tau 2 website tu fieza. bole la try jenguk2 nanti. :)