Be My Lovely Follower

Tuesday, January 4, 2011

Terpikat dengan cite Indon

Actually aku ni bukan peminat citer2 Indon ni sebab scene2 citer Indon ni sanagt lembab la aku rasa. Yer la kalau korang perasan Indon punya scene yang tunjuk muka orang macam terkejut ker akan ulang 3 hingga 4 kali. Pelik aku. Tapi kali ni tertarik lak aku nak ikut citer yang yang tengah famous skang ni kat TV. Citer Bukan Dirimu. May b sebab hero dia adalah Baim Wong kan. Aku tau ramai kat luar sana yang minat si Hero kacak ni. Tapi tu la nak layan hari2 kadang termiss gak sebab balik kejer nak masak bagai terus terlepas. So aku layan marathon episod jer hari Ahad. Agak best citer ni kalau korang layan. Tmbah2 ader hero handsome kan. Semangat nak tengok. Yang pastinya kalau hubby aku ader jangan harap la nak layan movie Indon or Hindustan sure dia kan alih citer lain nye..


4 comments:

ciK mOt ©™ said...

eh kacak ke...bagi aku bese jek...lagi kawan hero korean drama...tapi aku layan gak citer ni...TERJEBAK SUDAH...HAHAHA

Fieza said...

Ramai kata dia handsome tapi handsome lagi laki kita kan ha..ha..

ciK mOt ©™ said...

hahaha...tu semestinya MAGGI weii...

Fieza said...

muaha..ha..tau tak per