Be My Lovely Follower

Thursday, February 10, 2011

Dapat tiket Wayang Free. TQ Nuffnang

Dah lama rasanya aku tak buka yahoo mail sebab ada masalah sikit ngan pc aku ni di blog oleh firewall. So since semalam my bos configure firewall baru maka yahoo mail aku dah boleh buka. Check punya check email dapat satu email dari Nuffnang seperti dibawah ini.

Dear Nuffnanger,

Happy birthday from all of us at Nuffnang and the good people at TGV Cinemas!

As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you've been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* at TGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed :)

Feel free to drop by and collect your passes from the Nuffnang office before 28 February 2011. Our office is open from 9am - 6pm on weekdays (with the exception of public holidays), and is located at;

12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur.

Once again, happy birthday and we hope you enjoy yourselves with the complimentary passes! Don't forget to give TGV Cinemas a little shoutout for being so awesome if you decide to blog about this birthday surprise ;)

*Terms and conditions apply.

Cheers,
Teoh Xinxian
Blogger Relations
Nuffnang Sdn. Bhd.


Wah baiknya nuffnang ek. Dan dari ape yang aku baca kat website nuffnang every month diaorg akan keluarga 1000 tiket percuma sebagai hadiah kepada ahli2 nuffnang yang terpilih. So aku tak tahu la bila nak pg ambik. Rugi gak tak ambik kan. 4 tiket tue. Ade tak sesapa pernah pegi opis nuffnang. Kat mana eh..Tolong inform aku ek.

3 comments:

ciKmOt said...

arghh...jeles jeles...

Fieza said...

nanti izan mesti dapat gak kan..tunggu besday k

ieda said...

tahniah...jgn tak ambik...